Desi pana la Paste mai e ceva, am zis sa pastrez pt posteritate poza cu pasca facuta in 2010, ca cine stie cand imi mai iese asa faina:
N-are nimic in mod special, blatul e genul fraged (apa, ulei, zahar, vanilie, faina, un ou), crema e cea "buna" (branza dulce, un gris cu lapte racit, zahar, vanilie din belsug, stafide), impletitura e una muncita si tot m-am impiedicat pe undeva. S-a mancat pe nerasuflate, pun pariu ca n-a contabilizat nimeni greseala din grilaj.
Cozonacii, facuti cum altfel decat alandala, au iesit surprinzator de buni. Normal, asa ies mereu cand nu ma stresez prea tare cu ei. Din pacate, as putea pune pariu (si as castiga!) ca a doua oara n-or sa mai iasa asa:
Miam-miam!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu